Ångestposten!

Två räkningar avklarade. YESBOX! :( Fast sådana småräkningar (det gillas!). Dock fick jag något som gav mig ännu mera ångest - fylla i körkortmojs. Inte nog med att jag blir fruktansvärt ful på id-foton, jag måste även signera. Jag har haft samma signatur sen jag gick i fyran (true story), så ser ut som jag har ett eller två kromosom fel. Speciellt med bilden som kommer vara brevid och bekräfta det antagandet.




Random thoughts

Hästen vart väldigt fin och det gick utmärkt. Dock är det en bit bort så jag sitter och velar som fan. Fast en annan situation har löst sig - me likey!

Imorgon står manusmöte på schemat efter jobb och sedan får man se vart det bär. Halshelvetet är ju inte bättre. Sitter och hostar lungorna ur mig. Sås.

Men vi får se vart morgondagen och veckan har att bjuda på. Och hur det blir med hEsten.


Hmm, hade velat shoppa lite nya kläder. TBH!


SHe walked the streets a soldier..


Hög igenkänningsfaktor?

Typ jag och Caroline på fyllan månne? Iaf jag.





Fittkukhals

Vaknar med tjockjävla hals, fy fan säger jag bara. Jag pallar inte bli sjuk det är för jävla mycket grejer som jag måste ta tag i nu ändå. Har ändå klarat mig bra från att bli sjuk i vinter så kommer det bara som ett fett slag i ansiktet.

Nej nu ska jag dricka te och varm saft och hoppas att den här slemklumpen bestämmer sig för att lossna så man kan gå tillbaka till att leva.


Hoppas jag orkar titta på hästen idag ändå. :/ Hade varit soft att vara medryttare igen.


Jag i andra klass?


Nej det här funkar ju inte...

Jag får ta mig i kragen och "step up and do what is right". Även om det suger. Har jag berättat att jag ska provrida häst imorgon förresten? :)


Plus att jag har massa smaskiga planer på G, spelningar till höger och vänster och en och annan festival. Nice!
Redovisar mera senare.



Black n purple

Ska fixa hår idag, men helt svart blir det först om sisådär 2 månader, då ska jag även köpa lite hår att kunna sätta in. Blir fint de :D

Idag har jag ont i halsen och allmän ångest. Ska jag vara självisk eller inte? Önskar att jag saknade empati, men det gör jag inte.... Suck. 


Så var det måndag.

Vet inte hur jag ska sammanfatta helgen så jag skiter nog i det. Har börjat deffa nu, går hittills bra. Haha, vilket är tur då jag enbart varit vaken 8h. Ute skiner solen och jag är dock en sliten själ efter helgen... som kantades av en och annan panikattack, för mycket alkohol, massa bilkörande och svin (pusspåer!). Fast där vart även en del fina människor ;).

Så förvirrad jag är. Det är inte att leka med. Sitter som ett stort frågetecken och funderar på vad jag vill (och även en del på vad som borde bäst för mina medmänniskor). Men sommaren är snart här och saker får lösa sig själv. Tror jag.



Peppar, peppar

Pepp, hepp. Ikväll blir det alkoholkonsumtion och sköna toner. Ses vi?



Bästa vapnet mot idioti?


HAde velat komma på ett vapen eller botmedel mot idioti. Både min egen och andras. Framförallt andras.
Jag gillar att skjuta på saker :)

Märks att det är fredag, mina tankar är mera disträ än vanligt och kaffe doesn't do the trick. Men framförallt finns fredags hoppet och peppen där som tröstar och säger att nu är det helg. Även om det regnar ute.


She was a girl who could handle 'em big guns.



Money, money..

25:e idag. Och fredag. Me likey likey!




Dekadens eller vardagslyx?

Är så fuckin slut att jag tänker ta bilen till gymmet. Är det dekadent? Är det helt baklängestänkande? Yesh, yesh. Men en gång ingen gång (haha som det bara kommer hända en gång Åsapåsa!).


Har laddat med nudlar och friterad kyckling och räkor. Som tur är, är ju denna veckan bara förberedande inför dom hårda takterna, eller hur?

Hmm, kanske borde cykla istället... Men nej ;) Körkortet är till för att användas!



Roadtripin'


Fett sugen på roadtrip, sommar, glass, öl och ja en och annan allsång i bilen. Någon som är på?
Nästa helg kanske? Ullared och stugan?




En enkel lösning..

Ibland förvånas jag av mig själv. Att man inte kan se en lösning framför sig när den iprincip skriker en i ansiktet. Jag har ju innan sagt att jag har velat mellan djurskydd o etologi och sjukgymnastik. Varför inte kombinera? Jag gillar rörelse och jag vill hjälpa/jobba med djur, så varför inte djursjukgymnast? Visst arbetsmarknaden är svårare/sämre betalt men det är ett yrke jag tror jag verkligen hade trivts med. Och lycka är betydligt mer värt än pengar. Dessutom kan jag jobba som vanlig sjukgymnast medan jag skaffar spetskompitens och vidareutbildar mig.

Fasen vad allt helt plötsligt kändes lättare. Så nu blir det att söka sjukgymnastik på diverse orter. :) Och fokusera på det jävla högskoleprovet. Hoppas jag lyckas höja mig!



Early in the morning.

Hiya Sailor! Denna helgen verkar bli allt bra lé awesome. Spelning imorgon, fest med gamla gymnasiepolarna på lördag och ridning med Jennypenny hos Amanda på söndag. Bra skit det där!

Och så kommer min galna danska kamrat Celina till spelningen också. Haha, helt sjukt skön tjej! Fy fan vad man är taggad inför helgen. Denna dagen kommer gå lätt som en plätt. Inplanerat för idag är: Jobb, promenad med Prillan och sedan boxning med Mia (hon kommer äga mig som alltid :P), men det är lugnt hon är ju instruktör trots allt.



Bilder på mig och Celina på Crashdïet och på WASP. Haha tredje spelningen nu!








In the middle of the night

Tidsinställt inlägg. WOOHOP!

Big brother is watching you!





Where to?

Trött i skallen, trött i skallen. Funderar på att lägga mig och sova. Får man lägga sig 19:04, är det socialt acceptabelt? Hade själv tyckt det vart skönt. Långsamt somna in och slippa fundera över livet och allt runt omkring. Som en gammal hund eller katt. Det hade varit härligt. Nej nu tar jag nog i lite väl mycket, men sömn - det e fint de. 




Beach Body - Uppvärmning

Jupp ni kommer behöva stå ut med mina hurtigbullefasoner i bloggen, då jag seriöst inte orkar starta en ny blogg för att enbart blogga om mitt nyttiga alter ego. Så denna veckan blir lite uppvärmning inför nästa vecka. Börjar kolla lite mer på hur mycket protein jag får i mig och hur mycket jag har rört mig. Även börja vänja sig vid lite mindre portioner och lite mera utfyllnadsmat.
Dock vet man ju om att fredag och lördag kommer bli katastrofdagar ur "fitta" (höhö) till sig synpunkt. Dock jävligt bra dagar på andra vis, så då är det okej. För helvete man måste leva med och det handlar om några få dagar extra. Man har hela livet på sig att leva sunt, men festtillfällena och dom riktigt roliga tillfällena här i livet är inte ändlösa. Eller snarare man måste ta vara på sina chanser och leva! :)


Runaway



I can't decide where I am going. So I'm running away.


Förvirrad flicka_14år

2 April är det högskoleprov för min del. Hoppas att jag höjer mig.. Men att jag gör det är icke sikkert! Inte för jag vet riktigt vad jag ska göra med det. Är inte säker på något just nu. Vad i helvete ska jag plugga? HUH?! HUH?! 

Can't somebody, anybody, just tell me what the fuck is going on?


Åh, vill inte behöva göra val. För dom roliga valen är dom osäkra. Va fan innebär det att vara framgångsrik? Ska man satsa på att bli det på personligt plan eller kanske på materiellt? Kan man kombinera dom båda? Hur mycket tid är jag redo att investera? Suck, önskar att jag inte vore så lat.. Och så totalt inkapabel till att hålla mig till en röd tråd.

Dags att ta tag i beachbody 2011

Då jag har legat på latsidan kostmässigt det senaste, pga att jag helt enkelt inte har orkat vara överdrivet hurtig så ska jag långsamt plocka det sista kilona till mitt viktmål. Tror jag i allafall, beror lite på hur och vart jag tappar vikten. Om det bara resulterar i booby and booty loss så får det vara - ickevärt. Men om det verkar försvinna på magen så kör vi på.

Mina planer är att gå ner ca 2-3kg till Juni. På två månader. Inga två veckor eller dylikt utan långsam och sund viktnedgång. Visst det tar längre tid, MEN, jag tappar mindre muskler än på en svältdiet, jag slipper må skit och man får gå mätt och nöjd.

Det enklaste sättet att gå ner i vikt är egentligen att räkna protein (minst 2g per kg kroppsvikt), fett (1g per kg kv) och kcal (ett underskott som ej överstiger -1000kcal/dag). Detta är dock inget jag vill rekommendera egentligen då det är många tjejer som hamnar i ett kontrollbehov, får dålig relation till god mat och helt enkelt svälter sig själva. Som perfektionist att ge sig på att räkna kcal är också en väg mot ångest och kanske en eventuell anorexi. Jag själv måste dock säga att jag inte har något av dessa problem. Jag älskar mat och förstår att mat är något kroppen behöver. Jag skulle aldrig kunna misshandla mig själv eller min kropp med svält...

Något som jag tror skiljer mig och en med viljan att svälta sig själv är att deras viktnedgång styrs av självhat eller ett överdrivet kontrollbehov. Själv gör jag det med härlig narcissism :P Haha, nej men jag älskar och se hur kroppen formas och jag tycker redan att jag är snygg. Tror därav att motivationen denna gången kanske kommer ligga något lägre då jag vet om att jag inte behöver gå ner i vikt, min vikt är redan sund. Skulle även gissa att det beror på vilka ideal man har. Själv skulle jag aldrig, ALDRIG, vilja se ut som en model på catwalken.

Men samtidigt att vara lite tightare till beach 2011 är inget jag säger nej till. Men heller inget jag skulle kunna tänka mig att plåga mig själv för heller.



Veckans planer

Ikväll: Manligt umgänge

Onsdag: Poledance och yoga

Torsdag?: Gym iaf.

Fredag: Mejeriet - Spelning: Crazy Lixx, Michael Machine och Killer clan of F.U.N

Lördag: Fett bakfull

Söndag: Poledance


Ni har väl inte missat spelningen som äger rum nu på fredag? Sjuhelvetes bra musik och mycket alkohol utlovas. Även olagligt lammkött som man kan dra med sig hem på småtimmarna. Köp era förköpsbiljetter nu för hillviede!


http://www.kulturmejeriet.se/index.php/program/crazy-lixx/



I'm in a car motherfuckers!

Jag gjorde det, washaghagshgsh! Fy fan va bra jag är!
Lätt värt all ångest och skit, jag å Gamle Gusten - snart på en väg nära dig!


Jag tror lätt att det var Yodapug som gjorde det hela möjligt ;P




Galet mätt

Har gjort negerbollar och moffat i mig, så nu är jag galet mätt. Körningen har gått bra idag med :)


Och I got great news - WASP till Skogsröjet. Jag råkar ju faktiskt ha semester då, så blir nog fan att skaffa biljetter till den festivalen med. Efter skogsröjet kommer det nog vara raka vägen upp till fjällen, haha, som peace and love förra sommaren. Galet att åka direkt från festival till stuga i Härjedalen. Men tanken är ju att Mia o Magnus ska med så vi kan vandra. Då blir det förhoppningsvis inte lika ödsligt och dant som när det bara vart jag å päronen..


Over the hills and far away...





YO DAWG!

Mitt förra inlägg behöver balanseras upp.
Caroline jag väntar fortfarande på den där mopsen i yodakostym bilden ;)




Va fan, ta vara på dina rättigheter - kvinna!

Jag blir så förbannat arg på mig själv. Vad i helvete håller jag på med? Ja det handlar om bilkörning och att bilkörningen just nu är ett orosmoment i mitt liv. Och nu frågar jag mig själv - varför? Varför ser jag detta som något betungande? Jag är just nu på väg mot en otrolig frihet i mitt liv. Rätten att framföra ett fordon. Att köra bil kommer ge mig så otroligt många möjligheter. Och här sitter jag och våndas? Istället för att se möjligheten och hur kul det faktiskt är att köra bil. Mitt fokus har legat helt på hur inskränkande bilen är, alla regler jag måste följa, allt ansvar som kommer med det att jag helt har förbisett det positiva med att köra bil. Jag har fokuserat helt på alla mardrömsscenarion som kan uppstå att jag har missat hur behaglig och trevlig en biltur kan vara. En lugn tur till stranden för att köpa en glass eller varför inte en behaglig tur på kvällen hem från en rolig och händelserik dag?

Problemet har varit att jag har sett varje resa, varje åktur som något prov där jag måste bevisa mig själv och mitt värde. Där enbart faror hotar, enbart saker som kan gå fel, saker jag kan göra fel.
Värde, roligt ordval jag valde där, jag är inte mindre värd för att jag inte är en perfekt bilförare. Ingen är perfekt. Vi gör alla misstag - för att vi är människor. Det är okej att göra vissa misstag i trafiken, så länge dom inte är en fara för sig själv och/eller andra trafikanter. Det är här kan jag i väldigt hög grad påverka själv. Jag kan skaffa mig kunskap och färdighet och jag kan också utnyttja min tankekraft. Istället för att föreställa att jag gör världens mardrömsmisstag som skulle kunna beröva någon livet, kan jag istället sitta och visualisera att jag gör rätt. Jag stannar vid stopskylten, jag samspelar med trafiken, jag backar inte in i ett litet barn. Jag visualiserar för mig själv att jag gör rätt. Att den där bilturen blir en positiv upplevelse för jag målar den positiv, om jag gör rätt och fokuserar på det som är verkligt (inte mardrömsscenariot) och är bered är risken betydligt mindre att scenariot ska bli verklighet.

Jag har satt käppar i hjulet för mig själv genom att fokusera på det negativa. Men nu är det slut på det. Jag ska fokusera på det positiva. Hur jag kan göra bilturen så positiv och behaglig för mig och alla runt omkring mig. Makten och rättigheterna är i mina händer. Jag har fått en möjlighet och en chans som många, framförallt kvinnor, inte har haft tidigare. Jag ska ta vara på den möjligheten och ta ansvaret som kommer med den.

Förlåt för långt inlägg, känner bara att jag måste sätta ord på mina tankar och inte låsa in dom i mitt huvud.

Positiv visualisering! (En utmaning för en negativ bitterfitta som jag!)



Vårkänslor

Trots att det är söndag känns livet ändå rätt så lätt. Solen, jag älskar dig!


Vad förväntar sig andra av mig?

Jag kan bli lite störd på mig själv. Störd på att jag har väldigt många sidor av mig själv som jag känner att jag inte kan presentera som en enhet. Lite som att jag låter mina olika sidor komma fram olika beroende på vem jag är med eller i vilket sammanhang. Istället för att bara erkänna hela mig själv; att det är såhär jag är. Take it or leave it.


Varför gör jag en sån "deal" av vad andra förväntar sig av mig? Det enda viktiga är väl egentligen vad jag förväntar mig av mig själv?

Detta faktumet gör det svårt för mig på många sätt. Blandannat nu när jag ska välja vad jag ska plugga. Jag drar åt så olika håll! Just nu står det och väger mellan sjukgymnast, djurskydd o etologi, jägmästare, hälsopromotion:träning eller bara någon skrivarkurs.

Om jag får föreställa mig själv om fem år så ser jag mig som någon galen blandning av viltdjursforskare, personlig tränare, författare och allmän kreativ kläddesigner. Jag inser ju att jag inte behöver välja men att man inte kan bli allt heller, eller jo, men inte som profesionell. 
Hur det blir vet jag inte. Blir nog sjukgymnast eller etologi o djurskydd. Det andra kan vara hobbies som man kan utveckla senare i livet kanske?


FUCK, hatar söndagar. För mycket tankar.




Rödtjut och andra funderingar

Vart på födelsedagsfest igår men lyckades med konststycket att överkonsumera rödvin då det vart ett så fucking jävla gott vin, jag brukar ha svårt för många viner men detta bara rann ner. Hette något i stil med Perequita, kolla efter det på systemet är mitt tips.


Dock är inte mitt tips att dricka sig full på det. Blev seg och drog hem. PMSgrinig vart man med. Haha, så det är två dagar det inte blev utgång när det vart inplanerat att bli det. Men jag klagar inte, har haft en bra helg. Och min plånbok klagar inte den heller...


Nej nu hade lite frukost suttit fint...
Gärne en sånhär:




Hårtankar

Sitter och filosoferar över mitt hår. Börjar bli lite småtrött på hur det är nu (adhd barn). Funderar på att färga skiten svart och låta det växa sig långt och rejält. Riktigt kalufs sådär. Ska köpa lite tillskott med och prova om det kan hjälpa att få det att växa snabbare. Sliter rätt rejält på håret att ha den frisyren jag har nu. Tänker även i festivaltider och sommartider att det blir jobbigt att fixa det. Ska rådfråga min kära frisörska Camilla <3



Och ta hand om dig.

Nej nu jävlar jag ska ha det jälva körkortet. Jag ska inte förstöra för mig själv som jag gör nu. Slår ner mig själv i skorna när jag har körlektioner och ska köra, tänker konstant det här fixar jag inte. Men för helvete det ska jag göra och om jag inte fixar det på tisdag ska jag banne mig sätta det nästa gång.

Blir att tänka mycket positiva tankar och boosta upp mitt självförtroende tills jag kräks.

Happy thoughts.

Jag är inte rädd - jag kan köra!


This bitch is gonna make it!






Visdom


Jag har lärt mig allt viktigt av Bamse här i livet. Skulle även gissa att det är han som har färgat mina politiska åsikter med. Jag ska lyssna på dig åter igen Bamse.




Eller ja... Skalman i detta fallet.

Skratta åt ondska


Myskväll


Har myskväll med Carolinen framför mig. Det behöver jag. Distraktion så jag slipper tänka på bilar och allt annat mög som ska hinnas med. Blir nog att titta på disneyfilm och prata om våra bravader. Caroline är ju ute på en hel del konstigheter... Om man nu ska tala väldigt kryptiskt, vilket man definitivt ska när det inte är en själv som är huvudpersonen. Jag menar, hänga ut andras konstigheter i min blogg. Det är ju inte direkt vad vänner gör, right?


Tar å lägger upp en bild där jag försöker vara sensuell men ser mera ledsen ut. Svartvit å dålig kvalité gör att den nästan ser ut att vara tagen i ett årtionde som jag önska att jag vore ung i. Kära 80-tal. Puss.



Uppstyrning

Känner att mitt levene har varit lite dekadent det senaste och om toppformen ska infinna sig lagom till Beach 2011 är det nog snart dags att sätta igång. Men ja just nu får all extra energi gå till att få tag i det där jäkla körkortet. Suck. Jag är så förbannat trött på bilar och bilkörning och att jag inte är ett dugg klokare när det kommer till att backa. Men wtf jag ska ha skiten, jag ska, ska, ska!




Isländsk


Jag ser tydligen isländsk ut, ska tydligen bero på min markerade käke. Själv vet jag inte då jag inte har någon examen i rasbiologi.




Attention whore

Jojoo, än så länge kan hon! Från gårdagen, fråga mig inte hur men tror det har att göra med någon random bild jag la upp runt tolv då min utgång sket ner sig.

Mitt liv är en tragisk sörja. 


A steak and a blowjob, please?

Alltså fuck internationella kvinnodagen, männen har ju en som är betydligt bättre. Steak and blowjob day. WTF! Jag vill ha en.. eh.. avslickning? Och gärna ett redigt jävla köttstycke till det och/eller choklad hade inte varit helt fel. Vad tycker ni tjejer "Chocolate and pussy licking day" (va fan heter "gå ner på" på engelska? Läser ju engelska på kanditatnivå typ och dom lär inte ut det viktigaste!) hade ju varit något att satsa på?









Good morning biiiitchiez

Gick ju bra det där igår. Trots att jag vart redo och banga. Dock känner jag mig lagom redo för min körlektion om 55min. Hmm borde nog lägga in en högre växel (phun intended). Har ingen aning om hur denna veckan kommer bli, känner mig seg å dan. Men det löser sig.



Skrotar

Nej sitter och skrotar i mjukisbyxor och luktar lite mindre femininint än vad jag brukar. Nog fettdags att börja ta sig i kragen, slänga i sig en kopp kaffe och göra sig iordning. Ska ju iväg på sånt där "möte".
Har körlektion imorgon direkt på morgonen med så, så värst sent får det ju inte bli. Vilket kanske är bra. Man ska ju inte låta någon få till det på första träffen. Bara om alkohol är inblandat. Fast då är det ju knappast ett "möte" utan en strävan mot ett gemensamt kroppsligt mål.


Eller jag kanske har fått det hela om bakfoten?



Morgonlolboll

Ska äta frukost med päronen sen blir det nog en sväng om det där stället som luktar svett. Kom aldrig ut igår vilket är mycket blandade känslor. Skönt att inte vara bakfull iaf. Känner mig redo att möta en ny vecka och ikväll ska jag faktiskt på någon form av dateliknande aktivitet. Jag tänkte för mig själv, varför inte? Så ja, ni får väl en update om det så småningom...



Blir nog lite ben å booty på der güm. YUM!



Attention!

Sitter och attentionwhorar mig på nätet. DÅ vet man! - Livet suger dase.


Man får väl studera kvinnokroppar och skräptv i brist på annat att göra.



Antiklimax?

Jupp fett so. Bara fick helt matt/illamående attack. Orkar då inte ta mig till Malmö och Lund är jag inte alls sugen på. Blir att stanna hemma och uggla. Och faktiskt spara lite pengar. Det kan behövas....



Såhär snygg var jag innan allt gick bajs.


KAOS!

Jag ska göra kaos med mig själv. Flera gånger om. Lyssnar på 90tals techno. Alla stora lirare: Antiloop, 666, Dune, Sash!, Alice DeeJay, Darude... ja ni minns nog. Haha så jävla fuckat mitt huvud är åh, bäst.



Nej ska gå åååå smenka mig, supa till det kanske och ragga folk å ställe ni vet. PÖSS!



Hemlig fotografering?

Jupp jupp ska iväg på lite halvhemlig fotografering. Skitkul men lite nervöst, är inte så bekväm med att stå framför en kamera när någon annan håller i den... Men det löser sig nog. Morgonen har börjat bra, laddat med bästa frukosten! Kall pizza, kaffe och cola. Mums!

Min outfit på fotograferingen kommer vara en galen blandning av grunge, lite gammalt, 80-tal med en lätt rocktouch. Lovar ni får se resultatet när det väl är officiellt. 


Vad händer idag då? Ingen aning, men ska träffa min Carrodarls :D




Fulla å glada! Jag ser fett knarkad ut!



HALP!

Fick precis en uppenbarelse när jag skulle logga in på blogg.se. Den där knappen brevid "Glömt lösenordet?", "Hjälp". Det var som om hela mitt inre bara - shit någon kan hjälpa mig! Det finns en hjälpknapp, fan va praktiskt. Kunde inte en sådan knapp bara jämt sväva runt mig? När disken hopar sig framför mig, någon luktar as på gymmet, ångestkramp i magen, kaffet är slut, män är skit eller man bara fryser satan. DÅ! Klick, klick, klick på hjälpknappen. Spammar den tusen gånger om. Och allt bara löser sig. Faller magiskt på plats.

Nu ska man bara få det att funka i praktiken också. Så fint det hade varit. En "Hjälp" knapp. Det vackraste gud hade kunnat gett människan. Fast han verkar vara en jävligt sniken jävel.



Can't make up my mind

Sitter och filosoferar vad jag ska ta mig för efter jobbet idag. Hade velat dansa men blir så jävla sen sänggång då. Hmm, tror jag ska satsa på att övningsköra med pappa och sedan få upp stången här hemma istället. Får nog bli att jobba lite rygg/axlar på gymmet med.


Ett klassiskt pass ser ut enligt följande:

*Militärpress
*Chins
*Sittande rodd
*Omvända flyes
*Pullovers
*Lateral raises

Och om jag känner mig ambitiös blir det kanske lite axelpress och någon mag/rygg övning på balansboll. Hihi, balansboll är lustigt man känner sig lite som ett sjölejon eller en säl som vinglar runt.




FAN!

FITTSNÖ ARGRHAGHRAGHRGA!

That's it! Nu tar jag livet av mig.

Aftermath of dance

Joråsåatt... Det här var ju kul. Fullt med blåmärken deluxe. Dansen är jävligt kul men man undrar lite om det är värt att se ut som ett misshandelsoffer.
Jaja, ska gå terminen ut och sedan får man nöja sig med att faktiskt äga en strippole (något jag ville ha innan dansen :P/en fin/dyr blomsterpinne?) och köra den lite lugnare mera erotiska stilen. Det man gör nu är väldigt mycket akrobatik. Akrobatik och smärta. Haha.  Fast man känner sig ändå rätt så fierce när man sätter någonting..



Posa med duckface och nypa sig i äggstocken - oh yes!



Dare to be fearless


Ironi

Läste precis mitt förra inlägg och kan bara uppgivet skratta, sådär gråtskratta. Fan den här dagen har varit pest och kolera samtidigt och det fina vädret har övergett mig.
Think Happy thoughts! Hmm, går inte så bra men jag försöker:
Kom igen, det här fixar du!
Ashet röv!
ehm...
Körkortet löser sig nog ändå ska du se... Jupp där skon klämmer, kan inte få vikarie till uppkörningen verkar det som. Bajs. Får boka om. Jag vill inte skjuta på skiten mer nu. Jag vill bara ha den där lilla plastbiten väl instoppad i min plånbok.
Jag är ändå fucking fantastic fabolous and amazing! Don't you forget!



Coffe makes the world go round!

Sitter och njuter av mitt morgonkaffe och ska snart iväg och "CAPRE DIEM!" (föreställ er att jag säger det väldigt á la fransk homosexuell man). Undrar vad dagen kommer bjuda på? Mer än underbart väder då :)



Hello there, hot stuff!

Fan va resten av veckan helt plötsligt kändes för jävla lätt och bra. Helt underbart! Imorgon är det en kort dag på jobbet och pole dance och yoga på kvällen. På torsdag blir det troligen också pole dance och på fredagen ska jag och min älskade Züerst ha myskväll. På lördag har jag dock ingen aning om vad som händer. Kanske 80-tals utgång eller helt enkelt gynna sin inre grottmänniska och gräva ner sig i någon värdelös bok eller nåt?
Åh, glömde nämna att min mor och far ska iväg till helgen också, så då får man hela huset för sig själv... Vilket borde utnyttjas egentligen för festliga aktiviteter. Hmm men jag vet inte, får kanske bli lite slentrianmässig onani framför datorn och gå omkring naken. Det är skönt! Förrutsatt att det inte är för kallt då.





Kvinnodagen och fettisdagen

Nej men vilket sammanträffande! Två ångestframkallande dagar - på en och samma dag. Lycklig man blir. För det är sant jag är kvinna och jag är som alla kvinnor sig bör (för kvinnor är ju en enheten och en tänkande grupp där det inte finns plats för enskilda individer och/eller enskilda människor) nojjig. Nojjig över min kropp och att man inte duger som man är. Att man alltid kan bli snyggare, smalare, tajtare, vackrare. Dessa ideal som sköljs över oss som är tänkta att vi ska följa. Som är orealistiska och motsägelsefulla. Man ska vara kurvig och smal, brun och inte rynkig, se ut som 25 vid 40. Man ska verka vara livsnjutare med det perfekta sexlivet (men samtidigt går man och nojja över utebliven orgasm och om man verkligen borde äta några semlor i år). Ovanpå detta ska vi dessutom göra en jävligt bra karriär, verka världsvana och vara förbannat säkra och starka hela tiden.

Kvinnor är fast i en ondcirkel. I en cirkel där vi hela tiden blir tillsagda att vi inte duger. Det ska vi svälja med hull och hår. Ta med ett leende och inte bryta ihop. För ingen gillar en lipsill, ingen gillar någon som tycker synd om sig själv, som knäcks under pressen. Vissa kanske säger ifrån: "Jag duger visst som jag är. Jag är vacker, intelligent och behöver inte ändra mig." Men finns inte känslan där fortfarande? Biter den inte i magen? Att man inte får nöja sig med att bara vara? Och det som för mig är märkligare är hur vi alla vill såga den som inte längre vill vara fast i jag-duger-inte-ekorrhjulet. "Du ska inte tro att du är vacker och kan nåt. Ingen tillåter mig att tro att jag är det, so why should you?"

Jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag kan se mig själv i spegeln och tänka "Hello sexy!" och känna fan jag är fin ändå. Men samtidigt är något där och gnager... Något ondskefullt inom mig och runtomkring mig som ändå får mig att klanga ner på mig själv. Och jag inser: Att vara kvinna är att vara masochist. Att tillåta sig själv bli ett offer. Att straffa sig själv med orimliga ideal och ta det med ett leende, att njuta av det. När jag inser detta känner jag att jag får tunnelseende, väggarna sluter sig omkring mig och jag blir rädd. Varför kan jag inte bara som människa få äga min egen kropp, mitt eget sinne och mina egna värderingar? Varför kan man inte få vårda sig själv istället för att straffa? Och varför är det så förbannat fel att ibland vara svag, att ibland få gråta en skvätt och tycka att livet är hårt och orättvist? För tro fan - det är det!

Nej min uppmaning till er alla idag är, ta (inte una) dig en semla (förutsatt att du tycker det är gott då), tyck om dig själv; inse att du är vacker och intelligent. Inse att du är mänsklig (ja trots att du är kvinna) och straffa dig själv inte för det. Vårda dig själv och lova dig själv att inte falla in i sadomasochismens förtryck. 

Edit: Vad jag försöker säga är att välja att vara "kvinna" (och/eller "man" för den delen) är att välja ett förtryck att välja en kategori man måste passa in i. Välj att vara människa och individ istället och skit i vad som förväntas av dig.




Go hard or go home!

Sitter och peppar inför veckans tyngsta pass - ben med rygg, tillsammans med Britt-Marie. Idag står marklyft framförallt på schemat men ska även hinna med favoriterna squats och leg curls. För fina spiror och nice ass får man kämpa. Även om det är värt det!


Ångestboken

Igår gjorde jag en ångestbok. Vissa är för dumma för att ha ångest - Det är smart (åh Jan Stenmark!). Det är inte jag. Jag är ångestladdad och bitter (för det är förjävla intelligent att vara). Nej men ångestboken är faktiskt en bra idé. Ibland blir det att jag stirrar mig blind på ett problem. Så jag besluta mig att helt sonika skriva ner problemet och sedan likt en insändare till kropp och knopp skriva: "Lösning: Du borde..." Som om jag gav rådet till någon annan. Sedan skrev jag ner vad jag skulle fokusera på idag. Det som vart viktigast för stunden, inte det flera veckor bort. 

Helt plötsligt kändes måndag väldigt mycket lättare att möta. Även om jag fortfarande har ont i magen av att ha ätit för mycket pepparkakor :P


Honey Bunny

Denna underbara tösen har hjälpt mig med design på bloggen. I'm one happy camper. Nu ska man bara lyckas med en header också. Det kan ta sitt tag, men håll till godo och besök Bunnydrugz snygga (och intressanta) blogg under tiden :D



Det här med ångest

Jobbigt att ha det varje söndag. Och det är trots att jag faktiskt gillar mitt jobb - även om det ibland är psykiskt tungt.

Tror jag har för höga krav på mig själv allmänt och det är därav jag får det varje söndag, inte pga jobbet. På helgerna tillåter jag mig själv att slappna av på ett annat sätt. Jag måste släppa mina krav och tillåta mig själv att mera vara. Vara mänsklig, vara svag och inte alltid behöva prestera. 

Livet är för kort för att alltid behöva prestera och ha prestationsångest. Jag duger, jag är jävligt bra och jag behöver inte bevisa det för någon.

För trott det eller ej, det finns waaaaaay större Losers därute än jag. 
Som den här lille gossen ;)




Snart kommer stången

Sitter och väntar på att tjejen som har min stång ska ringa. Gah, vill börja öva ju! Störigt att hon kommer idag faktiskt då jag annars hade kunnat åka in till Malmö och köra två pass. Men ja, sånt är livet.


Jag har sån sjuk aptit just nu, är fan konstant hungrig. Tror att det är alla kroppsfunktioner som kommer igång såhär när våren faller på. D-vitamins produktionen kickar igång och hormoner som pockar.

Det värsta är att jag känner sån fet söndagsånest. Jag vet inte hur jag ska lindra den riktigt heller. Funderar på att plocka upp något random datorspel igen. Diablo 2 hade kanske varit något? Åh, verklighetsflykt!


WTF?

Jag klara en kväll utan alkohol. Mäkta stolt och allmänt förvånad. För att sammanfatta Mejeriet igår: Helt ok och dansvänlig musik med mycket gung, folket - jävligt tveksamt (Jävligt tveksamt innebär äckliga småttingar som borde stannat hemma och tittat på disney).

Det störda är att jag känner mig halvbakis. YAY!
(Jag hoppas folk fattar att jag fular mig på bilden här under och inte är seriös. Man känner ju att man måste förtydliga sånt med alla duckface poses och what not som folk gör nuförtiden!)



Hello Africa!

Idag reser jag och Caroline till Afrika. Höhö. Vi ska ta ett afropass på Gerda, har själv aldrig gått då det verkar nästan lite för flummig för min del... Och sedan har jag lovat Caroline att vi ska gå på Mejeriet där det blir shakea booty till Dancehall. Not that I mind! Lite omväxling förnöjer livet faktiskt. Känner för djuriska mönster ikväll. Fast det gör jag väl iofs alltid? Hmm får se vad man ska ha på sig :/

Dock gör dessa planer mig lite velig i beslutet att försöka vara nykter. Hmm, får se hur det går. Ska satsa på nykterheten iaf. Åh är så galet sugen på Cherry Cola, ska lätt köpa några sådana på Coop sen. Mums, med dom klarar jag kanske tom att vara nykter. Det och hasch då.




LET THE SUNSHINE IN!!!

Det är soligt, mitt humör är på topp. Jag ska ut och promenera lita och försöka hitta någon häst att titta på och kanske ge en liten vänlig klapp på mulen (när ingen ser, fniss). Nej men vissa är ju helt paranoida när det kommer till sina hästar. Vilket kanske inte är så konstigt när jag tänker efter. Sjuka historier man har hört och folk som faktiskt är idioter. Som alltid, mängder av idioter. Everywhere I look. Tom i min egen spegel. GAH!
Damn min hästabstinens sådana här dagar är inget att leka med...



Frihet




Det borde märkas på detta inlägget att jag just har vaknat och inte förstår det här med att hålla mig till ett ämne eller följa en röd tråd.
Porr.

Life isn't a fairytale, but that don't stop me from pretending...



Ska bara bädda ner mig, tycka synd om mig själv och mitt knä och kolla Disneyfilmer.

Blir antingen Lilla Sjöjungfrun, Lejonkungen, Skönheten och Odjuret eller Mulan. Eller allihopa. Jag vägrar växa upp. Eller umgås med folk.



Flikk for fitness?

Funderar som alltid på det här och bli en äcklig hälsobloggare. För trott det eller ej, mina dekadenta ovanor till trots, är jag ändå lite av en fitnessnörd. Jag är beroende av att träna och får värsta kicken av det. Har funderat lite på om det har att göra med alla svettiga män på gymmet som står och bröstar sig? Inte helt omöjligt faktiskt då där finns en hel del hetingar. 

Fast för det mesta ser jag ju ut som skit på gymmet så man ökar inte direkt sina chanser där. Även fast jag antar att jag är rätt sensuell när det är kallt och man har sportbh utan stoppning. Fast sen blir dom väl lika avtända när dom ser att man svettas som en gris och står och spänner sina superhårda biceps (hööhö ;P). Nej skämt åsido, gymmet är inte ett ställe jag är på för andras skull utan enbart för min egen. 

Börjar faktiskt bli rätt stark i vissa övningar, vilket ändå är rätt imponerande då jag under hela min träningstid har legat på underskott, dock har man ju haft lite fett att ta av och använda istället. Får se i höst om jag orkar bygga lite muskler. Tror inte jag har psyket till det. Vill ju inte bli biff. Men stark och smidig - Ja tack. Och 50 i bänk. Måste dock hitta en passare så jag vågar pusha mig själv lite.

Fan va detta var totalt ointressant. Ville iaf bara säga att jag hade tänkt blogga lite allmäna tips om hur man slipar till sig lite till beachen. Jag har ju hittills själv slippat bort sådär 16kg. Och kanske ännu viktigare - hållt vikten.






Fittcykel

Körde omkull med cykeln i morse då det var snorhalt. Slog i knäet som fan. Behöver ju inte direkt fler blåmärken. Blir så satans lack. ARGHGAHGAHG!



Don't you forget



You are a fuckin Superstar.
Jag är så jävla bra, ville bara påpeka det.




You been beaten down

Helvete vad blåslagen jag är från pole dancen och sträckt min vänstra triceps å axel. Men jävlar vad det är beroende framkallande. Man hatar det samtidigt som man blir så jävla nöjd när man fixar ett trick. Dom andra i gruppen vart jättetrevliga. Läraren verkade dock lite lost, tror inte hon är van vid nybörjare. Det var inte bara jag som sög så att säga... Nej jag är sugen på att skaffa en egen pole. På söndag kör vi igen!



BUT YOU TOOK IT LIKE A WOMAN!


åhh, Alice Cooper in meine hertzeeä.



Nu kör vi!

Ska iväg och pole dansa nu :) Kommer bli riktigt kul och spännande och se vilka som kommer vara i gruppen. 

Haha, kommer dröja länge innan jag är såhär vig :P



Accidents can happen

Missade att jag hade körlektion idag. Fan vad mina pengar bara försvinner. Ska försöka att leva på mer eller mindre nollbudget till fest och kläder nu i Mars och April. Delvis för jag är fett orolig för vanor som jag har skaffat mig kommer påverka min ekonomi som student. Jag ska ju börja plugga i höst och då kan man ju inte leva som någon lyxprostituerad.


På allmän begäran, en närmare titt på min sidecut. Den är kort och går precis baom örat.


Tröttis

Sitter här på morgonkvisten och är tröttis, men blir nog en bra dag idag faktiskt. 
Äta ute och bio troligen :) Ska se Trassel med jobbet. Jag har ett awesome jobb!



RSS 2.0