words of truth


Drömmar

När jag blir stor vill jag bli skogskvinna/indian à la amazon - med andra ord jag vill bli Princess Mononoke och rida runt på förvuxna vargar. Sad but true. Undrar hur man förklarar det för arbetsförmedlingen :/



"I'm not afraid to die. I'd do anything to get you humans out of my forest!"

"I knew that from the first moment I saw you."







Pöwör


Ska till gymmet å känna mig lite stark. Har varit en bra helg enligt mig själv. Ingen ångest idag - ännu. Men inser att veckan måste dedikeras till att fixa inför SRF. SHIT POMMES!




Födelsedagskalaset

Jodå blev fest förra fredagen. Hade askul men vart full som man är på fredagkvällar efter en 40h arbetsvecka. Däcka först av alla. Lyckades även med konsten att glömma kameran och inte fastna på särskilt mycket bilder.  Tummen upp!


På lördagen spårade det också ur ganska bra. Lyckades med konststycket att omvandla en öl till att stå och dansa på något utomhusdiscodubmojs till 6-7 på morgonen då farbror blå kom och styrde upp hela saken. Vart hemma 8-9på morgonen där det blev 3h sömn innan möta upp vännerna på stan för söndagsångest ventilation. Därav orkar jag inte förren nu skriva och uppdatera. Har varit så seg och låg på energi. Suck. Men snart är det helg - igen.


Happ inte långt till SRF nu! Måste fan börja planera och styra upp, satana perkele, jag som inte är på humör att vara organiserad just nu. Tänker sprit å sovsäck, resten löser sig!


Jag å Tiger. Hot chicks aight?!



I wanna break free

from these chains of fear that are holding me.



21 'til I die!

I wish... Men nu har jag tagit mig i kragen och lyckats överleva ytterligare en dag, så nu mera är jag 22. Två-två-brun-sju.


Nej men det är väl helt ok. Är ju inte riktigt gammal än. Jag lever dock i förnekelse. Att vara ung är sweet och jag tänker nog fortsätta vara det resten av mitt liv.


Idag blir det att fira med familjen och på fredag blir det stor B-day BASH med min söta Carro ;) Som har blivit hela 23 (på fredagen 13, hehe, otursbarn ;P). Jag vet inte riktigt om det blir att man fumlar sig ner på stan och dricker på stans lokala rockhak (eller annan väl vald plats, typ Wermlands) eller om det blir att vara hemma och uggla. Jobbar ju trots allt tidigt och lång dag i morgon. Som kommer ägnas åt att opponera mot uppsats, för min del blir det då att läsa en jäkla massa... Bakisrösten brukar inte uppskatta högläsning :/



Det klassiska söndagsinlägget.

OMFG! Behöver styra upp mitt liv! ;)
Har börjat blicka framåt och inser allt mer och mer vad jag vill göra. Och kanske ännu mer vad jag faktiskt borde göra. Jag borde utnyttja det som jag har fått innanför pannbenet. Jag borde använda min kreativitet och mitt intellekt för att göra världen bättre och mer berikande både för mig själv och för andra.


Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och natur - nördigt men sant. Jag inser även om det finns en kreativ ådra inom mig så är det mitt intresse för natur jag borde satsa på. Delvis för att det behövs att fler gör någoting, forskar och intresserar sig inom detta område. Vill inte säga att världen inte behöver konstnärer och kultur med, för det gör den. Men jag har kapaciteten och viljan, tror jag, att kunna slå mig in och göra skillnad inom miljö/natur/djurhälsa. Allt för länge har jag fokuserat enbart på mig själv. Vilket har varit behövligt men det är viktigt att kunna zooma ut igen och se världen ur ett helhetsperspektiv. Detta innebär att jag måste mixtra med min ansökan och stuff. Men det löser sig, det gör det alltid.

Ett klassiskt söndagsinlägg detta.

Underliga saker man ibland finner på sitt köksbord O_o

Killing us softly

En jävla tankeställare. En hel föreläsning finns upplagd på youtube om man vill se. Det är väl inte news direkt men det är sånt här som gör mig mörkrädd. Hennes hela föreläsning, killing us softly 3 finns att se på youtube eller att ladda ner på piratebay. Är inte mer än 35min, time well spent.

I don't wanna grow old













word


Hårda takter? Nja..

Jag har varit så jäkla lat på sistone, helt galet. Skulle ju köra hårt med träning inför sommaren, men det har det banne mig inte blivit något av. Just nu tränar jag den mängden jag tycker är roligt och inte mer, är inte nog motiverad för det och just nu är mitt hälsotillstånd inte lämpat för träning. Fuckin halsfluss, fast känner mig mycket, mycket bättre, mår enbart illa av penicillinet.
Fast jag hade faktiskt planerat att smyga förbi gymmet imorgon och köra lite Triceps/bröst, kanske slänger in lite biceps med.


Sen har det varit alldeles för mycket fest. Men som jag känner just nu har jag inget problem med att visa mig i bikini. Jag är nöjd över mig själv, visst man har lite mage men va fasen det är man ju inte ensam om ;) Nej träning å sköta kosten ska vara när det känns kul och inte som en börda. Tänker inte köra ner mig själv i någon negativ spiral utan njuta av livet. Det finns mer till livet än att stressa över beachen.


Vet inte om bilden nedan är motsägesefull till inlägget, men jag tycker den komplementera fint på nåt vis.





Tar sig i kragen

Och går och köper hårfärg. Är trött på utväxten. Får väl bli sen att färga en gång till innan SRF. Shit vad jag längtar! Helt sinnes.













Tråkigt..

Jag har fruktansvärt tråkigt. Sånt ovärt humör när inget känns kul. Att gamea just nu tilltalar mig inte. Jag har ingen film jag orkar se eller ens en gång något tvprogram (har fan kollat alla jäkla playhemsidor i värden känns det som). Funderar på att läsa en bok, men det känns inte riktigt rätt. Försökte gå en kort promenad men började typ redan frysa efter några meter. Är rena tortyren när man är sjukt träningssugen att vara sjuk. Även rena tortyren att tänka på att det är lördagkväll och jag just nu kunde stå med en stor stark i näven och börja känna stämningen byggas upp till någon klatschig rockdänga.


Men nej, jag är hemma.


Och skaver.



Glömde...

Glömde tillägga i förra inlägget att jag faktiskt varit duktig idag, så därav är det ok att gamea. Riktiga livet kommer först.... I en viss grad. Okej kamrater det är nu ni ska börja oroa er om det blir en ytterligare sommar av att släppa ut mig i solskenet ;)


Hehe, nej det kommer inte behövas. Man har ju SRF och massa annat awesome mojs som väntar på en! Längtar redan efter att bli FRESK!



Fast får hoppas att vädret i sommar blir bättre än vad det vart på Sonispärren.



Viktigt att prioritera rätt

Därav kurerar jag halsflussen som det visade sig att jag hade (även den som är ansvarig till det som numera är bölder i mitt ansikte) med att spela massa dataspel! Wihohooh!


Har införskaffat tre kampanjer av guildwars, dragonage, spore och fable. Här ska gameas. :D
Är ändå förvånnasvärt nöjd över att tillbringa en lördagkväll med att inte supa utan istället nördaner sig totallt. Åh som om man vore 17-18år igen! :D


Appropå nörda skulle ni sett dom gamergirlsen som var i butiken samtidigt som jag. Galet stereotypiska. Åh massa skit snacka dom, hade världens konstigaste skratt å vart böldigare än vad jag är för tillfället. Jupp jag är en nörd som ser ner på andra nördar. Men enbart på dom nördar som snackar massa skit och drygar sig. Hatar dryga människor.





Det här med motivation

Är en jäkla berg-och-dalbana. Ena stunden kan man känna ett kreativtflöde och inspiration som genomsyrar hela ens kropp för att nästa sekund stå där hålögd och glo framför sig. Det senaste har varit hålögd gloende för min del. Jag har känt mig brutalt omotiverad kring det mesta. Min utbildning, mitt jobb, hålla ordning i mitt rum, sköta kosten, hålla kontakt med alla polare, styra upp träningen.


Så nu har jag bestämt mig. Att istället för att gå omkring och lägga massa energi och tänka på hur dåligt å kasst jag gör grejer, eller hur jag inte gör dom... Så ska jag bara göra det. - Just do it. Som någon härlig reklamslogan lyder.

Blir så trött när jag sitter och målar ut mig själv som något jävla offer. Jag är fan inget offer. Folk har det fan 1000ggr värre än vad jag har det. Åh! Arg blir jag på mig själv. Nu ska jag se till att styra upp allt det under dagen jag har haft överhängande mig . Ska även hinna med ett svaljprov på vårdecentralen kvart i tolv. Jupp livet är kul nästan jämt. Men va fan, det kunde varit värre!



Läggdags...

Hmm känns dock som om jag har glömt något.................... Just det ja, att festa. Jaja nästa fredag perhaps.



Don't fuckin tell me what to do

Joråsåatt, bloggandet. Att blogga. Logga, slogga. 



Nej jag skulle ju styra upp detta...


Så ja, vad händer ikväll? Jag har typ halsfluss light och är hundvakt till fulsöte Kevin. Carro trotsar sitt sunda förnuft för att umgås med en liten sjukling som jag, hoppas jag inte smittar henne...


Jag hade egentligen massa kul att blogga om. Men nu när jag sitter här är det tomt. Jaja, ska börja blogga oftare så att jag kommer ihåg det som har någon form av underhållningsvärde för er att läsa. Det löser sig.


Bjuder på het rocker som ursäkt för dåligt bloggande...

Weirdo

Hej och välkommen till min skalle! Den är inte normal just nu. Ska få lite städning gjord är tanken och kanske rensa garderoben. Kanske lägger ut lite kläder på tradera sen. Har en del fin skit men som jag av diverse anledningar inte använder. Mesta dels att jag har mina favoriter som man gärna använder istället.


Kommer uppdatering om helgen senare. För jag orkar inte nu. Bakis.




RSS 2.0