Ambitiös?

Sitter och sketchar på ny träningsrutin och övningar. Medan jag städar, medan jag bloggar. Shit pommes jag är en ambitiös böna idag. Har fasen fått ny energi - och växlarna på min cykel har frusit loss. Tror det är våren som smyger runt.


Hmm, blir mycket träning och tufft nu i vår med jobb och dans. Men ska få det att gå ihop. Ska även försöka få in mera stretch.


Känner att jag behöver lägga upp en motivational pic.



Husmors tips

Se till att förvara rippade strumpbyxor med hudfärgade under, MYCKET lättare att ta på sig!


Don't be afraid of success

Måndagar är alltid tuffa, därför är det skönt att ha lite soft på jobbet. Jag behöver våren. Jag behöver solen och ljuset. Jag behöver pirr i magen. 

Blir lite små stressigt efter jobbet dock. Men fasen, då känner man att man lever.



Super doll

När jag får en unge ska hon tvingas leka med denna. Punkt.
Det å en elgittar då. Go make moma moniez!


God morgon lovers!


En ny vecka, nya utmaningar. Blåmärkena vart inte så hemska, så det blir faktiskt att prova en termin pole dance, ska dansa två gånger i veckan. Hade även tänkt börja med yoga för att bli lite smidigare. Det där med sitt inre lugn vet jag dock inte så mycket om och hoppas att det inte blir så flummigt...

Har bestämt mig för att ta det lite lugnt med festandet ett tag med. I alla fall alkoholen. Så sannslöst onyktert det har varit i helgen. Inte okej. Varken för min ekonomi eller för min lever.

Så ja, blir nog en festfri vecka denna. Nog.



Küss.



Disco stick

Idag vågade jag prova pole dance, det var riktigt kul dock svårt. Speciellt jag som har handsvett.. Men inga livshotande situationer uppstod. Velar om jag ska börja eller inte beror lite på hur pass illa blåmärken ser ut imorgon.
Får bli att köpa handskar i allafall om jag ska börja. Så man får ordentligt grepp.


Haha jag in action. Bakfull å jävlig! Ni kan tänka er själva att behöva snurra runt som en döre :P


Kultur vänner, kultur

Vart inflyttningsfest hos bror igår. Fan va jag är avundsjuk på hans lägenhet, men i höst ska jag ha mitt eget "plejs" och inreda med rock gudar och gudinnor och porriga attrialjer. Festen var trevlig med inslag av vissa överförfriskade människor - som sig bör.

Jag och Caroline bestämde oss dock för att dra KB. Där jag kan säga med handen på hjärtat att det är lite luddigt.
Tror jag försökte imponera på DJ:n med mina underbara moves. Trots att jag är född med två vänster fötter så är jag ändå rätt skillad på det där med att kråma mig och se förförisk ut. Jag inbillar mig det på fyllan í allafall. 

Följde dock efter fyllekäk med Caroline, the love of my life, hem.

Såhär såg man ut när man klev innanför dörren i morse då va. Fast jag hade andra skor, med målarfärg på. Dessa tycker jag dock gör sig bättre till outfiten.



Dirt


Rockin' on a boat


Gårdagens outfit, dagen efter. Så som det ska vara. Minus yllestrumporna då. 
Posen är sånt som sker när man är uppväxt med Spice Girls.








I panterns tecken

Gårdagen var riktigt kul och jag vart perfekt full. Lulla runt i min egen underbara värld. Å sånt är ju förjävla fint. Frös inte ens i hamnen där rockbåten var. Även fast HBG är känt för att vara episkt kallt. Sticky dirt vart riktigt bra även fast jag vart så berusad att jag inte märkte när mikrofonerna sluta fungera. Men seriöst - dom vart bra, det var inte bara fyllerus.

Som ni märker har inte bakisångesten slagit in ännu. Och humöret känns fortfarande på topp. Fan jag kan väl inte vara full fortfarande?

I allafall igår så vart det allsång på Steel Panther vid random tillfällen. Så därav sitter jag med sjukt mycket Steel Panther låtar på huvudet, så det är väl bara att dela med sig?





Cool å snygg, jadå!

Min finne har blivit värre, hela ögat är fucking svullet, så sjukt! Funderar på att dra vårdcentralen eller nåt. Fan får se om man tar sig ut ikväll eller inte. Quasimodo på stan - inte någon hit!

Har precis sett systrar i jeans på jobbet. Jag lipa som en småunge. Så cool är jag.




Lite innan sängen bloggande

Känner mig riktigt ful å jävlig just nu. Och jävligt trött. Har fått VÄRLDENS finne i pannan, typ aldrig sett dess like och ont som satan gör den. Tagit på lite sån spotless å hoppas den försvinner på något mirakulöst sätt till imorgon då det lär bli utgång som innebär att man får pröva sina sjöben. 


Postar en snyggebild för att boosta mig själv. 


HEY GIRL, YOU DON'T ALWAYS LOOK LIKE SHIT!




Ibland går livet inte din väg - så är det bara

Jag kugga min uppkörning. Vart befogad dock då jag klanta mig i en rondell. Resten skötte jag dock galant och det sa inspektören tom. Men, måste träna på cirkulationer och tolka skyltarna med körfältsanvisningar. Det kanske är lätt för en vanlig homo sapiens sapiens men för Flickvall är sånt där med mycket information på en gång svåra saker. Det blir som jag bara kopplar bort och försvinner in i min egen hjärna för ett tag. Som typ Homer i Simpson, föreställer mig apor som plockar loppor från varandra istället för att tolka situationen. Mycket enklare, mycket roligare.


Dock tänker jag inte på apor och loppor utan på katter som blir förnedrade. 




I'm one sick motherfucker.

Inte helt ledsen...

Jag är fan inte helt ledsen att det snöar. Hoppas det håller i sig till uppkörningen på torsdag. Har jag en anledning att ta det extra lugnt :)

Så jävla awesome om jag fixar det på torsdag. Lycka, sån jävla lycka. Jag och Carrobarro ska fira det med ett besök på lustgården.

I might get two rides in one day, lucky me!





Monday always comes to soon

Har sovit 3h i natt. Tack fan för redbull och kaffe. Har dubbel körlektion i eftermiddag och på torsdag gäller det. D-day. Uppkörning. Men jag ska fan sätta det, som in i helvete. Turbolover, hell on high WHeels. Ni förstår vad jag menar.


Så fort jag har fått körkortet ska jag glida in i bilen kicka igång Turbo lover med Judas Priest, varva upp motorn och köra iväg... mjukt och försiktigt helt i enlighet med hastighetsgränser. Hålla avstånd och följa alla påbud. Seriöst, jag vill inte dö ju. Eller värre få böter.


Hmm kanske skulle ha satsat på motorcykel.. eller nej, hjälmen skulle ju mess up my hair! ;P


Lördagen 19/2 (det är ett datum då)

Vart ute och festa igår. Inlede kvällen med att slänga i mig lite Jack å Redbull och dansa runt  (själv :( ) i underkläderna. Sedan vart det full karriär ner på Spisen. Kan inte fatta att jag visade "hur söt min rumpa" såg ut i mina jeansshorts för vakterna. Jag förstod det ännu mindre när jag fick höra vilket as en av dom tydligen är. Blir så jävla äcklad.

Kvällen började i tårar (inte mina) då män är jävla fucking troublemakers. Men efter lite pepp (och öl) blev det ändå att dansa vidare till Deep. Där det ja vart lite halvt om halvt, vi skulle nog ha satsat på KB. Jag försökte småragga på en het basist som tydligen redan hade spann (bra där). Sedan blev det även en garderobs incident som vi inte ska gå närmare på.

Jag säger bara: "Tyvärr, det går inte. Det är komplicerat."



Såhär såg man ut igår, men med rippade strumpbyxor och läderväst till. Minus bakfyllan med.






Cracked my skull open...

To let everyone see my obscene thoughts.



Flikk lé Vall
Dags att göra sitt namn minnesvärt.
Oss blogghoror emellan.






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0