Supa eller stanna hemma?

Kvällen bjuder på två olika spelningar. En i Malmö och en i Lund. Kan inte bestämma mig. Blir nog att stanna hemma. Valborg i morgon ju. Eller?


Fan vad jag velar. Ska käka middag med mor o far iaf och få se hur det blir ikväll. I malmö lär man ju springa på Vanadesse ;)


En kvinna av mitt ord?

NJao, jao. 

Jo men efter lite kaffe och en dusch ska man väl lyckas slänga iväg ett litet blogg inlägg innan man ska till min CarroBarro bus som är hemma från Dublin igen! :D 

Helgen i Stockholm vart awesome. Många heta män. Både på scen och av (me likey). Dock dissade jag någon av det snyggaste män jag någonsin sett på en krog... Varför vet jag inte riktig. Blev inte intressant helt plötsligt.

Stockholm bjöd även på andra äventyr som jag får berätta om senare. Men dom innefattar alkohol i överflöd, en dum och förvirrad Flickvall, äldre män som gillar bonkers och att ta av sig tröjan och en awesome companion Carolina. Som dessutom har beslutat sig för att dra med mig på Skogsröjet. Så nu kommer vi inte bara kicka skiten ur SRF men Skogsröjet med <3





Ok

Jag ska bli duktig bloggare igen. Kanske.

Awesome helg coming up!

Efter jobbet idag så blir det tåg till Stockholm. Väskan är packad med Jägermeister och volympuder. Ska fixa mig och förfesta med mig själv på tåget så man är fit for fight när man anländer. Kommer vara uppe runt 21.00 - om man kan lita på SJ..... Vilket man inte kan.


Men jag är full då, så då kommer jag inte bry mig. Hoppas jag :P






Run bitch run

Ska ju springa vårruset, så beroende på hur halsen känns så ska jag försöka knata en 3-5km efter jobbet idag. Det eller gymmet. Inte båda dock, så jävla ambitiös är jag inte. Dessutom sjukt mycket stuff att fixa till Stockholm. Och vi vet ju hur det går för människor som prioritera att springa framför att fixa sig... Dom slutar såhär:



:D en såkallad JÄTTEglad smiley!

Crashdïet peppen på väg till jobbet - Rest in Sleaze. Så sjukt bra! Och i helgen blir det spelning. Och nästa vecka bjuder på massa bus. I'm in it to win it! - My life that is (eller man kan ju hoppas).


En leende Sir Psycho Sexy




Happy happy thoughts

Nej nu skiter jag i att ha ångest och ser till att fixa iordning mitt rum och min packning till Stöckhölm. Ska ju se Hardcore Superstar, Crashdïet och The 69 eyes (som jag lyssnat typ nada på) och då kan man inte deppa och ha sig.


Ska peppa upp mig själv till tusen och om det inte börjar regna blir det nog en liten joggingtur. Har ju lyckats anmäla mig till vårruset på något jäkla vänster. 5km. Jag tror aldrig jag har sprungit så långt. Haha. Dock inte sagt att jag inte kan, bara aldrig prövat O_o



Så svårt...

Att säga vad man tycker och känner. Jag kan inte ens få ner det i skrivt. Så jag trycker undan det. Trycker det djupare och djupare innuti mig själv. För det är väl så det är att vara stark? Att inte krakelera och inte visa hur extremt jävla skör man är egentligen?


Detta är inget rop på hjälp. Jag ber om hjälp rakt ut när jag behöver det. Den stoltheten har jag lyckats svälja. Men inser att detta är något jag måste ta mig igenom själv. Det är jag som skapar mina egna problem och även detta är en storm som jag måste rida ut.





In prögress

Försöker bota min söndagsångest med att måla och äta massa skit. Det går inge bra. :(



Into the light, into the night


Hade tråkigt på jobbet någon gång.



Artsy

Kladd från blocket, jag har lovat mig själv att börja kladda och ha mig mer. Om jag nu vill läsa grafisk design får jag ju faktiskt se till att lära mig att rita och tekna. Kanske borde skaffa bättre prylar än ett 1kgs block och stiftpenna med. Jaja, allt har sin tid.  Egentligen handlar det om att jag måste träna mitt tålamod och min uthållighet. 

Kladd och halvfärdigt stuff, från mitt 1kgs block :P
¨

Morgonstund har blogg i mun

Har haft möte med chefen och verkar som att i sommar ska jag få jobba trots allt - sovande jour. Inte helt illa då man ändå kommer kunna utnyttja det fina vädret.


Insåg precis att jag knappt har tid att blogga själv för jag läser så mycket andra bloggar. Bloggar är mitt nya "day-time-tv" beroende. När jag vart arbetslös vart jag beroende av day time så som Operah och Rachel Ray. Kanske för jag fick titta på folk som vart mer patetiska och/eller intressanta än jag själv. Så om jag läser eran blogg kan ni känna er utvalda... antingen tycker jag att ni är idioter eller det motsatta. Om jag kommenterar hos er så är det nog oftast det motsatta ;)

Men ni känner kanske igen fenomenet. Jag menar, hur många har inte surfat in på Kissies blogg för att få känna: "Jävlar mitt liv och jag själv är jäkligt bra." Kvinnan är en vandrande freakshow. Den dåliga sorten.

Vår i luften

Även om det är grått och trist känner jag ändå vårvibbarna ut i fingerspetsarna. Har massa projekt jag vill ta tag i och livet känns allmänt på topp. Trots att det är lite strul på jobbet just nu.


Har bokat biljett så helgen 15-17 april blir det upp till Stockholm och hälsa på den awesome Carolina. Blir spelning och allmän utgång. Boende är lite halv uppklarat men min bror har en del vänner där uppe så någon ska jag nog kunna slagga hos.

Funderar dock på fredagen, ska jag ta ett litet dyrare resalternativ och komma upp så att jag kan gå ut eller ska jag ta ett av dom lite billigare och skita i utgång? Risken finns att jag är galet sliten och inte orkar gå ut... Men kan också vara sjuk pepp och kanske går miste om en förjävla bra utgång. Beslut, beslut.


Jag och Carolina ute och slirar i Stockholm 

Carolinas blogg hittar ni här. :)


SRF

Planer smids, episka planer. Fan vad man längtar till sommaren nu!

Home is whenever I'm with you

Mysig tjejkväll trots jag vart en bitterfitta. Min livmoder och jag är helt klart i ofas. Kroppen beter sig allmänt skumt och min fråga är egentligen: Vad händer? Men det är lugnt, söndagsångest. Jag hatar söndagsångest. Snart, snart, snart börjar livet.



Vad är din egentliga vision?

Jag har gjort lite hardcore soulsearching. Det är sånt som inträffar på söndagar efter alkoholintag och när städningen egentligen borde vara mera högprioriterad.


Och jag har bestämt mig att byta bana helt på mitt val av utbildning - IGEN! Det blir Grafisk design och kommunikation istället. Det härliga är att det känns helt rätt. Rakt igenom. Det andra har funnits en sugande känsla i maggropen att det kanske inte är menat för mig. Att jag kommer tröttna, konkurrensen är för hård, betalar det nog osv. Men inom Grafisk design känner jag inte att jag oroar mig för det. Det är inte ett problem att jag inte kommer tjäna fett med cash. Jag kommer få uttrycka mig, vara kreativ och skapa.


Jag har alltid varit väldigt driven av det visuella och nu längtar jag som fan till i höst. Men först ska det vara en fettawesome sommar där emellan - SRF, Skogsröjet, fjällen, strandpromenader, öl och grillkvällar.


Livet leker.



Någon gång hitta jag självutlösaren på kameran och försökte se tuff ut.





Gubbjävel

Igår när jag skulle ta bussen hem efter mitt underbar eminenta rus och med en god måltid framför mig (kebabtallrik m massa vitlök!!!) så satte sig en full jävla gubbe brevid mig. Fick förklarat att han var 51 år. Trots sin ålder var han dock långt ifrån vis utan skulle tvunget på och snacka med mig när jag, uppenbart ointresserad, STIRRAR in i rutan... Han fatta dock inte piken. Inte heller mina korta svar så som "mmh. Happ. Jaså? Sko. Osv."

Visst han får gärna sitta och snacka med sig själv i tron om att han egentligen snackar med ett snyggo som är way-out-of-his-league. Men fan! När han kommenterar mitt utseende, då får det fan vara nog.
"Alltså hur gammal är du?"
"21år"
"Va det hade jag aldrig trott hade gissat på 32år - med det sminket. Svart under ögonen det är inte bra. Varför sminkar du dig för att se äldre ut? Jag gillar inte svart smink, du är mycket vackrare utan!"
" Du är den första som någonsin har gissat att jag är 30 bast, alla brukar gissa på att jag är yngre. Jag sminkar mig INTE för att se äldre ut, vem fan vill vara gammal? För det andra: Svart smink är jävligt bra. Jag respekterar din åsikt, men jag kunde inte bry mig mindre. (Jag ljuger inte här utan det var detta jag sa, är rätt imponerad om man tänker på min promillehalt)"


Gick och ställde mig i gången för som tur var skulle jag av nästa station. Var vid han frågar "Var är vi någonstans?"

"Jag tycker inte om äldre män som inte kan supa eller hitta hem.
Det får dom att se tragiska ut."
(här sa jag nog faktiskt enbart "Tragisk" som slutkommentar men det gör sig inte riktigt i skrift.)

Sen gick jag av.

RSS 2.0